Antena 3 CNN Actualitate Social Cod portocaliu de furtună în mai multe zone din țară

Cod portocaliu de furtună în mai multe zone din țară

Update: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţele Maramureş şi Sălaj, valabilă până la ora 20:20. 

Potrivit meteorologilor, în judeţul Maramureş, în Baia Mare, Cavnic, Cupşeni, Cerneşti, Budeşti, Băiuş, Valea Chioarului şi în judeţul Sălaj, în Letca, se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vijelii şi frecvente descărcări electrice. 

Știrea inițială: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru două localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, valabilă până la ora 19:30. 

Potrivit meteorologilor, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în Telciu şi Romuli, se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vijelii, frecvente descărcări electrice. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion