Antena 3 CNN Life Travel Club Hotel Sera, pentru vacanțe fericite în familie

Club Hotel Sera, pentru vacanțe fericite în familie

Turcia este o destinație foarte populară pentru turiștii dornici de relaxare și voie bună într-un tărâm all inclusive. Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară, ia în calcul o escapadă alături de cei mici la Club Hotel Sera. Resortul își întâmpină oaspeții cu o atmosferă prietenoasă, numeroase facilități de petrecere a timpului liber și distracții pentru toată familia.

Complexul hotelier se află pe plaja Lara din Antalya

Dispus pe o suprafață uriașă de 40.000 de metri pătrați, Club Hotel Sera este alcătuit din mai  multe clădiri cu apartamente și camere duble cu dotări de 5 stele și un design interior care reflectă opulența otomană. Mai bine de 80% dintre camere au vederi spectaculoase asupra mării, a munților Taurus și spre grădinile luxuriante pline de palmieri și flori parfumate.

La Hotel Sera distracția este garantată indiferent de vârstă. În timp ce tu te relaxezi pe plaja resortului la piscina cu apă de mare, cei mici se pot distra în Mini-Club unde învață să picteze, dansează și participă la piese de teatru sub atenta supraveghere a animatorilor special instruiți. Copiii se pot bălăci în piscina dedicată lor dotată cu tobogane sau pot participa la jocuri de paintball. În fiecare seară, în zona de evenimente au loc concerte și spectacole dedicate atât celor mici, cât și adulților.

Petreceri tradiționale și relaxare la SPA

Dacă vrei să înoți în Mediterană, nu este nevoie nici măcar să părăsești complexul hotelier care se întinde până la plaja Lara. Urmează aleile umbrite de palmieri până la plaja exclusivistă a resortului întinsă de-a lungul unui golf cu ape smarald și presărată cu șezlonguri și umbreluțe de stuf, paturi de soare și beach baruri unde se servesc răcoritoare.

Petrecerile tipic turcești care amintesc de vremurile sultanilor au loc în cele 8 baruri dispuse pe întreaga suprafață a resortului, atât pe plajă, cât și la piscină. Adesea, vizitatorii sunt răsfățați cu dansuri tradiționale și bucate delicioase în restaurantul principal, dar și în cele trei restaurante a la carte cu specific chinezesc, italian și mexican.

Club Hotel Sera dispune de un centru SPA, saună și hammam, unde te poți relaxa la masaje sau tratamente de înfrumusețare.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room
– tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la office@holidayoffice.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile