Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand o ameninţă pe Lia Olguţa Vasilescu: „Calomnie pură pe care nu o mai accept. La un moment dat, o să iau măsuri”

Clotilde Armand o ameninţă pe Lia Olguţa Vasilescu: „Calomnie pură pe care nu o mai accept. La un moment dat, o să iau măsuri”

După ce Lia Olguța Vasilescu a continuat să susţină că fosta candidată la Primăria Sectorului 1 Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani, cea din urmă susţine că va lua atitudine.  

”Nu există nicio legătură între Bechtel și mine, nu cunosc această firmă, nu am întâlnit-o, nu am nicio legătură cu firma aceasta. Eu am venit în România în septembrie 2013, când am preluat firma Egis. Înainte lucram pentru o altă firmă, în Franța. Bechtel a plecat din România în mai 2013. Eu, personal, nu am nicio legătură cu firma Bechtel. E o calomnie care se spune despre mine pe care nu o mai accept” a spus Clotilde Armand pentru dcnews.ro

Ea a precizat că ”la un moment dat, o să iau măsuri. Nu mi se pare corect să se continue această asociere. Se numește calomnie și am încredere că se va opri acest lucru”. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile