Antena 3 CNN Opinii Ciuvică: „Veniturile nedeclarate” împotriva cărora Ciucă spune că luptă sunt chiar în PNL

Ciuvică: „Veniturile nedeclarate” împotriva cărora Ciucă spune că luptă sunt chiar în PNL

de Georgiana Adam    |   

Daniel Constantin, deputat PNL și președintele PNL Teleorman, nu și-a trecut mai multe bunuri în declarația de avere. Dezvăluirea a fost făcută de Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), care amintește că în 2023 președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunța „toleranță zero” față de cei care au venituri nedeclarate. Între timp, pare că liberalii s-au răzgândit.

„ Deputatul PNL Daniel Constantin are o vilă de 223 metri pătrați în Pipera care nu apare în declarația sa de avere. Potrivit declarației sale de avere, Daniel Constantin, deputat și șef al PNL Teleorman, nu deține nicio clădire și niciun teren. Cu toate acestea, Daniel Constantin are o vilă de 223 de metri pătrați într-unul dintre cele mail luxoase complexe rezidențiale din România, în zona Pipera”, transmite GIP.

Potrivit aceleiași surse, vila respectivă a fost achiziționată de către firma Cameea Business Solutions, unde acționar unic este Daniel Constantin.

„ Vila a fost achiziționată în 2021 sub pretextul desfășurării activității administrative și comerciale a societății. În realitate, aceasta este folosită exclusiv ca domiciliu de familia Constantin, firma neavând în vilă decât sediul social, fără activitate”, mai spune GIP.

Vila nu ar fi unicul bun care lipsește din declarația de avere, în aceiași situație fiind mai multe autoturisme ale familiei Constantin, care au fost achiziționate tot de către firma deputatului.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile