Antena 3 CNN Politică Ciucă, întrebat dacă crede că ar fi trebuit să-l susțină pe Nicușor Dan în alegerile locale: „Regretele sunt tardive, privim în viitor”

Ciucă, întrebat dacă crede că ar fi trebuit să-l susțină pe Nicușor Dan în alegerile locale: „Regretele sunt tardive, privim în viitor”

de Adrian Dumitru    |   

Nicolae Ciucă spune că „trebuie să privim în viitor” în ce privește relația sa și a partidului pe care îl conduce cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Regretele sunt tardive”, a spus șeful PNL, întrebat dacă are regrete că nu l-a susținut pe Nicușor Dan la alegerile locale.

„În acest moment, regretele sunt tardive. Trebuie să privim în viitor”, a spus Ciucă, întrebat cu privire la strategia PNL la ultimele alegeri locale, când a ales să aibă candidat propriu și să nu-l susțină pe Nicușor Dan.

În contextul reacţiei la scandalul privind planşeul de la Piaţa Unirii, Ciucă a mai fost întrebat dacă PNL a greşit când i-a susţinut pe Daniel Băluţă şi pe Robert Negoiţă la primărie. „Nu cred că trebuie să legăm o susţinere trecută, din trecut, de un subiect de actualitate”, a declarat preşedintele PNL. 

„La alegerile locale a existat o listă comună la cele două primării. Motiv pentru care, m-am exprimat cât se poate declar vizavi de ceea ce s-a întâmplat luni, este inadmisibil şi consider că, în continuare, trebuie să avem respectate toate prevederile legale şi procedurale”, a spus Ciucă, precizând că e vorba de o investiţie de 800 de milioane de lei.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile