Antena 3 CNN Arena Politică Ciucă: E obligatoriu ca Guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi. Semnalul dat de liderul PNL la Praga

Ciucă: E obligatoriu ca Guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi. Semnalul dat de liderul PNL la Praga

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis la Forumul Globsec de la Praga că este obligatoriu ca guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi, altfel lăsăm locul celor care poartă un război informaţional să îşi răspândească poveştile manipulatoare. 

Nicolae Ciucă a explicat că modul de guvernare trebuie să fie actualizat, pentru a răspunde provocărilor momentului. 

”Este obligatoriu ca guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi. Trebuie să promovăm eficient mesajele noastre – prin care prezentăm situaţia reală şi implicaţiile soluţiilor propuse de executiv – altfel lăsăm locul celor care poartă un război informaţional să îşi răspândească poveştile manipulatoare”, a transmis al doilea om în stat. 

Mesajul a fost transmis la Praga, la Globsec Forum, cea mai mare conferinţă pe securitate şi apărare din Europa Centrală şi de Est, axată anul acesta pe conturarea unei viziuni unei Europe mai sigure și mai unite. Liderul liberal a discutat despre felul în care care statele europene pot conlucra pentru a contracara manipulările folosite de mişcările extremiste.

Subiecte în articol: nicolae ciuc PNL
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile