Antena 3 CNN Politică Ciucă, atac la Ciolacu pe cazul Spitalului Pantelimon: E cea mai nefericită decizie, să trateze cu maximă responsabilitate situaţia

Ciucă, atac la Ciolacu pe cazul Spitalului Pantelimon: E cea mai nefericită decizie, să trateze cu maximă responsabilitate situaţia

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, lansează un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu, în cazul morţilor de la Spitalul Sf. Pantelimon şi îi cere, în calitate de partener de coaliţie, să trateze cu maximă responsabilitate situația.

Ciucă spune că premierul a luat „cea mai nefericită decizie”, ”să spună azi ceva, iar mâine altceva”.

„Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuție problema cărții pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație, sper că va reuși să-l citea12scă.  

Dar până atunci, în calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon. Am observat controversele din presă și declarațiile contradictorii ale premierului Marcel Ciolacu.

Cred că este nevoie de mult mai mult curaj politic și onestitate. Trebuie spuse lucrurile exact așa cum sunt, fără a căuta popularitate. 

Indiferent cine a greșit, dacă s-au grăbit procurorii sau dacă există vreo situație în care medicii au acționat în afara normelor, premierul României trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate. Nu să spună azi ceva, iar mâine altceva. 

Este cea mai nefericită decizie, iar românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situații”, a scris preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, vineri, pe pagina de Facebook.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile