Antena 3 CNN Actualitate Cîțu nu înțelege ce nu funcționează la Primăria Capitalei și se întreabă de ce Nicușor Dan nu s-a înscris încă în PNL: ”Să fii membru PNL este o mândrie”

Cîțu nu înțelege ce nu funcționează la Primăria Capitalei și se întreabă de ce Nicușor Dan nu s-a înscris încă în PNL: ”Să fii membru PNL este o mândrie”

Premierul Florin Cîțu a declarat că nu înțelege ce nu funcționează la nivelul Primăriei Capitalei și că este nedumerit de faptul că Nicușor Dan nu s-a alăturat încă Partidului Național Liberal, această titulatură fiind ”o mândrie”.

de Adelina Miron    |   

„Încă nu îmi dau seama ce nu merge. Ne afectează pe noi toți pentru că decontăm toți, această coaliție decontează. Dacă un primar susținut de noi nu are performanțe, cu toții decontăm”, a declarat Florin Cîțu, întrebat dacă este mulțumit de ceea ce se întâmplă în București.

Florin Cîțu a precizat, în ceea ce privește decizia lui Nicușor Dan de a rămâne în afara PNL, că l-a întrebat pe primarul general al Capitalei de ce nu se înscrie în partid.

„Sunt nedumerit că nu a intrat în PNL. Existau foarte mult variante. Să fii membru al PNL este o mândrie. Vom fi cel mai mare partid politic din România. Am mai vorbit cu el, l-am întrebat de ce nu a intrat.”, a precizat Florin Cîțu pentru Digi 24.

Subiecte în articol: Florin Cîțu Nicuțor Dan PNL
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet