Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. CFR anunță că s-a redeschis circulația trenurilor între București și Constanța. Zece trenuri vor avea întârzieri

UPDATE. CFR anunță că s-a redeschis circulația trenurilor între București și Constanța. Zece trenuri vor avea întârzieri

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Circulația trenurilor între București și Constanța a fost oprită, duminică, pe ambele sensuri, din cauza unui incendiu de vegetație în zona stației Dragoș Vodă, anunță CFR Călători.

Update 12:00 CFR anunță că circulația a fost reluată.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanța Dragoș Vodă - Ciulnița. O dată cu finalizarea intervențiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetație și din zona stației Dragoș Vodă și redeschiderea ambelor fire pe distanța Dragoș Vodă - Ciulnița, toate trenurile care au staționat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulație. Transmitem scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulație pe magistrala București - Constanța, însă îi asigurăm că această staționare a fost necesară pentru a permite accesul echipelor de intervenție ISU în vederea stingerii incendiului de vegetație extins până în apropierea căii ferate.” transmite CFR Călători.

Potrivit comunicatului de presă transmsi inițial, zece trenuri au fost blocate în gările de pe traseu.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară pe Magistrala București  -  Constanța este oprită temporar din cauza unui incendiu de vegetației în zona stației Dragoș Vodă și în linie curentă  intre Dragoș Vodă și Ciulnița.

Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervențiele de lichidarea a incendiului.

Intervențiile s-au finalizat pe distanța Dragos Voda - Ciulnița, dar, in continuare pompierii acționează în zona stației Dragoș Vodă.

Următoarele trenuri de călători staționează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.

Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Constanța va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulație, după finalizarea intervențiilor ISU”, se arată în comunicatul CFR.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile