Antena 3 CNN Actualitate Locale Ciprian Ciucu a inaugurat un nou parc în Sectorul 6. Este cel mai mare spaţiu verde amenajat în Bucureşti după Revoluţie

Ciprian Ciucu a inaugurat un nou parc în Sectorul 6. Este cel mai mare spaţiu verde amenajat în Bucureşti după Revoluţie

O nouă zonă de relaxare pentru bucureşteni a fost inaugurată în sectorul 6 din Capitală. De fapt, s-a deschis o nouă porţiune din Parcul Liniei, cel mai mare parc liniar din România.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, le-a făcut bucureștenilor o surpriză în Duminica Floriilor. Acum, oamenii se pot plimba și relaxeza și în "Faza II" a Parcului Liniei.

"Faza II conecteaza zona Lujereului cu zona AFI Cotroceni. Am plantat 1500 arbori, inclusiv pădurea urbană. E continuarea firească a parcului Liniei. Avem piste de biciclete 1.5 km, noi locuri de joacă, zone de relaxare, spaţii de lucru cu wifi şi electricitate.
Dacă în S6 se poate, atunci trebuie să se poată în tot Bucureştiul, nu trebuie să existe scuze.", a declarat Ciucu.

La inaugurare, Ciprian Ciucu a fost însoţit şi de candidatul liberalilor la Primăria Generală a Capitalei, Sebastian Burduja, dar şi de candidatul la Sectorul 1, George Tuţă.

Material susţinut de PNL

Subiecte în articol: parcul liniei Ciprian Ciucu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile