Antena 3 CNN Externe Ciolacu: "Românii vor să știe cum îi va afecta această taxare. Guvernul Cîțu tace mâlc! Ieșiți la tablă și explicați-ne!"

Ciolacu: "Românii vor să știe cum îi va afecta această taxare. Guvernul Cîțu tace mâlc! Ieșiți la tablă și explicați-ne!"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că România e printre ţările care susțin o reformă fiscală de amploare pe plan internațional, iar "Guvernul Cîțu tace mâlc".

de Georgiana Adam    |   

Social-democratul face referire impozitarea companiilor mari cu 15%, după ce 130 de state, inclusiv România, au ajuns joi la un acord asupra unei reforme a impozitării, a anunţat Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE). 

"Domnule premier, ieșiti la tablă și explicați-ne! Sau este o altă reformă de care fugiți?!", susține Ciolacu.

Ciolacu: "România, printre țările care susțin o reformă fiscală de amploare. Executivul condus de "primul economist al țării" e în tăcere"

"ACORD ISTORIC PENTRU TAXAREA CU 15% A MULTINAȚIONALELOR! GUVERNUL CÎȚU TACE MÂLC! 

#România se regăsește printre țările care susțin o reformă fiscală de amploare pe plan internațional! Executivul condus de "primul economist al țării" - #FlorinCîțu- este... în tăcere!

Domnule premier, ieșiti la tablă și explicați-ne! Sau este o altă reformă de care fugiți?!

Ieri s-a luat o decizie istorică de peste 130 de țări care reprezintă nu mai puțin de 90% din PIB-ul mondial! 

Ciolacu: "Românii vor să știe cum îi va afecta această taxare cu 15% a companiilor mari"

Toate s-au aliniat #OECD și #România este printre ele.

Reforma vizează ca în special companiile multinaționale să plătească o parte echitabilă a impozitelor oriunde își desfășoară activitatea! 

Românii - și mai ales firmele cu capital străin care ne susțin economia - doresc să știe cum îi vor afecta această taxare cu 15% a companiilor mari! 

Și ce venituri estimați că vor veni la buget și pe ce anume le veți cheltui?!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina de Facebook.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile