Antena 3 CNN Politică Ciolacu spune că a lăsat “o portiță” pentru un candidat independent la prezidențiale susținut de PSD, dar nu s-a înscris nimeni

Ciolacu spune că a lăsat “o portiță” pentru un candidat independent la prezidențiale susținut de PSD, dar nu s-a înscris nimeni

de Georgiana Marina    |   

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, că în şedinţa Consiliului Politic Naţional vor fi aprobate condiţiile de înscriere la alegerile din partid. El a spus că vrea să extindă echipa cu încă patru vicepreşedinţi și că nu a existat nicio solicitare a unui candidat independent să candideze din partea social-democraților la prezidențiale.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, înainte de şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă îşi va anunţa colegii în legătură cu o candidatură la alegerile prezidenţiale. 

”O să fie o discuţie, cum e normal. (...)  Am intrat în zona statutară. Astăzi aprobăm care sunt condiţiile să te înscrii, care sunt condiţiile pentru partid, cum mergem cu moţiune la candidaturile în interiorul partidului. O să vin cu o echipă. Normal că doresc şi schimbări în această echipă, de aceea am şi dorit să o extindem cu încă patru vicepreşedinţi pe domenii, fiindcă au trecut două rânduri de alegeri, alegerile locale şi europarlamentare. E normal să ţin cont de acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai fost întrebat dacă ar putea exista o schimbare de regulament în PSD astfel încât în cursa pentru prezidențiale să se înscrie şi candidaţi independenţi. 

”A fost o discuţie în interior, am avut cu colegii mei această discuţie. Cu toţi am lăsat această portiţă deschisă, până în acest moment, şi am intrat pe ultima sută, nu a existat nicio solicitare a unui candidat independent să candideze din partea Partidului Social-Democrat”, a precizat Ciolacu.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile