Antena 3 CNN Politică Ciolacu, săgeți către Rafila, după ce Rareș Bogdan a cerut remanierea unor miniștri: „Mi-aș dori o implicare mai mare la Sănătate”

Ciolacu, săgeți către Rafila, după ce Rareș Bogdan a cerut remanierea unor miniștri: „Mi-aș dori o implicare mai mare la Sănătate”

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, despre declarațiile făcute de prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan care este de părere că Guvernul are nevoie să fie „puţin energizat”. Ciolacu afirmă că „normal că se poate şi mai bine” și trimite săgeți către ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila.

„Domnul Rareş Bogdan nu e coleg cu mine. Aaa... generic, suntem cu toţii români. Normal că se poate şi mai bine şi la nivel de premier, şi la nivel de ministru al Transporturilor, şi la nivel de director CNAIR. Ritmul, în schimb, a fost unul alert. Stăteam, mă uitam la Ministerul Muncii, ştim foarte bine în ce perioadă a preluat doamna Simona Bucura Oprescu şi uitaţi că s-au... Mi-aş dori mai mult, mi-aş dori o ordonare şi o implicare mai mare un pic şi pe la Sănătate, sunt lucruri pe care le discutăm aproape în fiecare zi”, a afirmat, miercuri, Marcel Ciolacu. 

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat recent, în exclusivitate la Antena 3 CNN, că Guvernul are nevoie „să fie puţin energizat în perspectiva toamnei”.
 
„Sunt anumiţi miniştri de care noi avem anumite nemulţumiri şi în cazul nostru, şi în cazul PSD, cred că ar trebui să venim cu anumite completări, dacă vreţi, anumiţi miniştri care să primească puţină... să fie puţin energizat Guvernul în perspectiva toamnei destul de dificile. Cred că e nevoie de o anumită remaniere. Remanierea e apanajul premierului, că fie foarte clar. Noi, în schimb, fiind la guvernare cu 46% din acest guvern avem dreptul să venim cu opţiunile noastre şi să explicăm ceea ce credem noi că nu funcţionează. Sunt absolut convins, ca până acum, şi premierul va fi cât se poate de deschis şi va analiza aceste propuneri pe care noi le vom face şi în ceea ce priveşte anumite zone conduse de social-democraţi şi anumite zone conduse de liberali”, a afirmat Rareş Bogdan.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile