Antena 3 CNN Politică Ciolacu: „Mi-am luat bacalaureatul când am terminat liceul, apoi am muncit. Tatăl meu m-a dat afară din casă”

Ciolacu: „Mi-am luat bacalaureatul când am terminat liceul, apoi am muncit. Tatăl meu m-a dat afară din casă”

de Roxana Mihăiescu    |   

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că şi-a luat examenul de bacalaureat în același an în care a terminat liceul. Totodată, acesta a povestit că a început să muncească imediat după finalizarea studiilor, menționând că a fost dat afară din casă.

Marcel Ciolacu a precizat că are o copie legalizată a diplomei de bacalaureat și poate pune oricând la dispoziție toate documentele.

„Oricând vă pot pune la dispoziţie şi diploma de bacalaureat, am şi fost la Buzău, am căutat-o; cu adevărat, am o copie legalizată din '86. Am terminat bacalaureatul când am terminat liceul. (....) Am toate documentele, vi le pun la dispoziţie”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul Congresului PSD.

Ciolacu: „După ce am terminat liceul, tatăl meu m-a dat afară din casă”

Liderul PSD a mai menționat că a început să lucreze imediat după ce a terminat liceul, având în vedere că nu a intrat atunci la facultate.

„N-am scris cărţi, n-am plagiat. Chiar sunt un om normal. Mi-am pus familia înaintea deciziilor de a termina facultatea. Am muncit imediat după ce am terminat liceul, tatăl meu m-a dat afară din casă. Voi n-aţi prins vremurile acelea, taică-meu mi-a zis: "Mă, dacă nu eşti în stare să intri la facultate, du-te la muncă, mă". Pe urmă m-am dus în armată.

Erau alte vremuri. Ăsta e adevărul. Mi-am făcut o familie, am muncit, am muncit în mediul privat, nu mi-e ruşine de absolut nimic, dar nici nu pot să răspund la toate ştirile inventate. Nu pot să mă umilesc să răspund fiecăruia cum crede el sau ce vrea el să inventeze despre mine. Facem o dată o conferinţă, vi le arăt pe toate. Am încheiat discuţia şi cu asta basta. Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, a mai explicat acesta, la finalul Congresului PSD.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile