Antena 3 CNN Politică Ciolacu îl ironizează pe Ciucă după anunțul din SUA că va candida la prezidențiale: Am crezut că s-a înscris la conferința democraților

Ciolacu îl ironizează pe Ciucă după anunțul din SUA că va candida la prezidențiale: Am crezut că s-a înscris la conferința democraților

de Ioana Coman    |   

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat ironic după ce Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale de la Washington. Liderul PSD spune că un eventual tandem Nicolae Ciucă – Klaus Iohannis este „închipuirea performanței”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, despre posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier, după alegerile din toamnă şi a afirmat: ”N-am probleme, poate să fie, dar trebuie să câştige alegerile”.

Chestionat despre un eventual tandem Nicolae Ciucă, preşedinte – Klaus Iohannis, premier, Ciolacu a afirmat: ”N-aţi vrea să-i întrebaţi pe ei. Mă abţin cu greu, mă abţin cu greu (...) Da, da, închipuirea performanţei”.

Întrebat, de asemenea, când își va anunța candidatura la prezidențiale, având în vedere că liderul PNL a făcut deja acest anunț, luni, din SUA, premierul a afirmat: „Cu certitudine nu când mă duc la Washington”.

„Și eu când l-am văzut prima oară am crezut că s-a înscris la conferința democraților pentru înlocuirea președintelui Biden”, a mai adăugat Ciolacu.

El a mai precizat că „dacă va fi nevoie de acest anunț”, îl va face din România.

Ciucă și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat în exclusivitate, din SUA, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, după Summmitul NATO de la Washington, că va candida la alegerile prezidențiale din decembrie. 

„Voi candida pentru că sunt președintele PNL. Înainte de toate trebuie să obțin aprobarea partidului și de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuții, voi merge în toate filialele partidului să câștig încrederea și votul de la Partidul Național Liberal”, a anunțat Ciucă, la Sinteza Zilei.

Acesta a precizat că are foarte mare încredere în liberali, datorită rezultatelor obținute la alegerile locale. „Înseamnă mobilizare, organizare, treabă făcută bine”, a mai adăugat el.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion