Antena 3 CNN Politică Ciolacu, după "anunțul triumfalist" al lui Iohannis: Orban să spună câți bani sunt împrumuturi și nu alocări nerambursabile

Ciolacu, după "anunțul triumfalist" al lui Iohannis: Orban să spună câți bani sunt împrumuturi și nu alocări nerambursabile

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi cere premierului Ludovic Orban să le spună românilor câţi din banii anunţaţi de preşedintele Iohannis de la Bruxelles sunt împrumuturi şi câţi sunt alocări nerambursabile.

de Denisa Nedelcu    |   

"Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză! Faceți investițiile din bani europeni și creșteți puterea de cumpărare a românilor!

Îl aștept pe Orban să le spună românilor câți din acești bani sunt de fapt împrumuturi și nu alocări nerambursabile, câți sunt pentru relansarea economică rapidă și câți sunt pentru exercițiul financiar 2021-2027", a transmis şeful PSD, Marcel Ciolacu, marţi pe pagina sa de Facebook.

Iohannis, după summitul UE: Am obținut 80 mld euro pentru România

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi dimineaţă, că România a obţinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, după patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

Este vorba de un acord care s-a încheiat extrem de bine pentru ţara noastă, astfel că am obţinut suma de 79,9 miliarde euro, a spus preşedintele Iohannis, la finalul summitului UE de la Bruxelles.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion