Antena 3 CNN Politică Ciolacu, despre dosarul de la Sf. Pantelimon: „Este un caz singular și nu trebuie să începem să atacăm întreg corpul medical”

Ciolacu, despre dosarul de la Sf. Pantelimon: „Este un caz singular și nu trebuie să începem să atacăm întreg corpul medical”

de Robert Kiss    |   

Premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații, vineri, în legătură cu dosarul de omor de la Spitalul Sf. Pantelimon. Acesta spune că este „un caz singular” și că nu trebuie „să începem să atacăm corpul medical”.

Este un caz singular și nu trebuie să începem să atacăm întreg corpul medical. Vreau să vă reamintesc, când a venit pandemia, căutam numere de telefon ale medicilor prin telefon. E cazul să nu transformăm acest caz singular, să îl extindem la întreg corpul medical. E foarte greu, e un caz care depășește imaginația noastră, cred că mulți dintre noi au văzut doar în filme”, a delcarat premierul Marcel Ciolacu.

Premierul a mai spus că are o problemă foarte mare cu faptul că managerul de la spitalul Sf. Pantelimon mai este încă în funcție.

„Ce problemă am eu, principială, nu înțeleg de ce managerul de la Sf. Pantelimon nu este acasă sau să-și reia atribuțiile de medic pentru că s-a întâmplat ceva foarte grav, nu cred că se poate întâmpla ce mai grav în instituția pe care el o coordona”, a mai spus Marcel Ciolacu.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile