Antena 3 CNN Sport Ciolacu a transmis un mesaj sportivilor români de la Jocurile Olimpice: O ţară întreagă aşteaptă să retrăiască bucuria de la Euro 2024

Ciolacu a transmis un mesaj sportivilor români de la Jocurile Olimpice: O ţară întreagă aşteaptă să retrăiască bucuria de la Euro 2024

de Andreea Ştefan    |   

Marcel Ciolacu s-a întâlnit marți cu sportivii și antrenorii români din delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris, urându-le succes în competiție.

„Le-am urat azi succes sportivilor și antrenorilor din delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris și le-am spus că o țară întreagă așteaptă să retrăiască bucuria și mândria generată de fotbaliștii noștri la Euro 2024!

Avem o echipă de tineri talentați și frumoși care se antrenează, în aceste zile, la 42 de grade, cu o ambiție și o energie absolut admirabile. M-am simțit onorat că m-au primit pentru câteva ore alături de ei și le voi fi cel mai mare suporter!

Aș fi foarte fericit ca, după ce Guvernul a majorat recompensele financiare pentru medalii olimpice, delegația României să ne oblige să plătim cât mai mulți bani după Olimpiada de la Paris!

O merită cu prisosință atât ei, pentru munca lor uriașă de patru ani, cât și milioanele de români care le vor ține pumnii la televizor!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare făcută pe Facebook.

Le-am urat azi succes sportivilor și antrenorilor din delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris și le-am spus...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 16 iulie 2024

Prezentarea oficială a Echipei Olimpice TEAM ROMANIA va avea loc miercuri, la ora 19:30, la Palatul Cotroceni, unde va fi primită de președintele Klaus Iohannis. Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie - 11 august.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile