Antena 3 CNN Politică Ciolacu a mers la terasă cu Grindeanu: „Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava!”. Ce și-au comandat

Ciolacu a mers la terasă cu Grindeanu: „Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava!”. Ce și-au comandat

de Bianca Chirilă    |   

Premierul Marcel Ciolacu, care se află în vizită la Suceava, a mers vineri dimineaţă la o terasă împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Şoldan, cei trei mâncând poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine.

„Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava! Începi de dimineaţă cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine! PS: Acum înţeleg şi lupta lui George cu silueta”, a scris preşedintele PSD într-o postare pe Facebook.

În imagini, premierul Ciolacu stă la terasă împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Şoldan.

Premierul a vizitat, la Suceava, și fabrica de mezeluri Carpatis.

„Asta înseamnă #produsinRomania ! La Carpatis în Suceava, tradiția preparatelor bucovinene este dusă mai departe, din generație în generație, printr-o afacere de familie. O afacere de succes, 100% românească, care a crescut reinvestind an de an profitul obținut. Acesta este modelul pe care dorim să-l multiplicăm în întreaga Românie! Doar dezvoltând fabricile de procesare românești putem avea mâncare sănătoasă și la prețuri accesibile pentru toți românii. Și aceasta este calea sigură pentru dezvoltarea României!”, a mai scris Ciolacu, pe Facebook.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile