Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine sunt cei doi tineri care au murit la două luni de la cununie, în tragedia de pe DN2

Cine sunt cei doi tineri care au murit la două luni de la cununie, în tragedia de pe DN2

de Adrian Bonciu    |   

Doi tineri proaspăt căsătoriţi, în vârstă de 24 şi 27 de ani, au murit sâmbătă seară, într-un acccident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești. 

Trei maşini s-au ciocnit în accidentul de pe DN2, la coborârea de pe pasarela Nehoiu, doi tineri au murit, iar alte două persoane sunt rănite.

O cameră de bord a surprins accidentul rutier în care și-au pierdut viața cei doi tineri, Alin şi Alexandra, căsătoriți de numai două luni. 

[GAL layout="2"]

Alin Trifan avea 27 de ani și lucra ca inspector la Casa de Pensii, în timp ce Alexandra, în vârstă de 24 de ani, era învățătoare la Mihăilești. 

Tinerii se cununaseră civil în luna iunie a acestui an și se pregăteau de nuntă. Acum, familiile celor doi se pregătesc pentru înmormântare.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 2 E85, la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești, în apropierea unui pod. 

Pe înregistrare, se vede mașina galbenă condusă de Alin Trifan care circulă cu viteză și se apropie mult de mașina din față.  

Din cauza vitezei, pentru a evita impactul, Alin încearcă să depășească prin dreapta. Iese însă de pe carosabil, ajunge cu o roată într-o groapă acoperită cu apă, apoi virează brusc spre stânga. Ajunge însă pe contrasens unde se lovește cu autoutilitara. Cei doi soți, în vârstă de 27 și 24 de ani, au murit la spital. 

„Este vorba despre o coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 şi 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni”, a informat Biroul de presă al IPJ Buzău.

 

 

 

Subiecte în articol: accident rutier Buzau DN2 accident DN2
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile