Antena 3 CNN Life Timp liber Film Cine moşteneşte averea lui Radu Beligan

Cine moşteneşte averea lui Radu Beligan

Radu Beligan s-a stins din viaţă la 97 de ani, însă în urma sa a rămas nu doar o imensă durere, dar şi o avere care acum trebuie să fie împărţită între copii, dar şi femeia care l-a îngrijit în ultimii ani de viaţă.

O casă cu etaj pe bulevardul Moşilor, o maşină, drepturile de autor ale ultimelor piese scrise şi regizate de el, sau DVD-urile cu piesele sale, acestea sunt doar câteva dintre bunurile lăsate moştenire de maestrul Radu Beligan. S-ar părea că imobilul din Moşilor, unde a locuit alături de Mona Radu, l-a lăsat copiilor lui.

“Mona Radu nu va mai sta în vila din Moşilor. Ea are o casă cumpărată cu ajutorul lui Radu Beligan în afara Bucureştiului, dar şi o maşină. Tot Monei i-au rămas drepturile de autor asupra pieselor scrise şi regizate în ultima parte a vieţii. Nu îşi doreşte altceva, deşi are toate drepturile pentru că i-a fost alături, l-a spălat şi l-a îngrijit în ultimii ani de viaţă. Copiilor lui Beligan nu le prea convine acest lucru, deşi şi ea avut o contribuţie la ele. Dar ea i-a fost alături de dimineaţă până seara, au repetat împreună pentru piesele de teatru şi i-a împins căruţul până la finalul vieţii”, au declarat apropiaţi pentru Click.

 

Subiecte în articol: Radu Beligan mostenire drepturi de autor
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile