Antena 3 CNN Actualitate Cine erau tinerii morți în accidentul din Mehedinți. Unul dintre ei abia absolvise liceul: „Un băiat excepțional. Păcat de ei”

Cine erau tinerii morți în accidentul din Mehedinți. Unul dintre ei abia absolvise liceul: „Un băiat excepțional. Păcat de ei”

de Bianca Chirilă    |   

Cei doi tineri care și-au pierdut viața în urma tragicului accident rutier produs pe centura Severinului aveau doar 18 ani. Șoferul se grăbea să își lase prietenul acasă pentru a ajunge apoi la competențele pentru Bacalaureat. Din cauza vitezei, însă, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. Acul vitezometrului s-a oprit la 160km/h.

Tatăl unuia dintre cei doi tineri: „Eu l-am întors înapoi, am strigat la el, m-a supărat.  Acum o săptămână a murit soacra mea. Acum mi-a luat copilul. Avea 18 ani, avea un viitor.”

Dragoș abia împlinise 18 ani în luna aprilie. În mai deja obținuse permisul de conducere, urma să susțină și examinarea practică pentru categoriile C și E și plănuia să se angajeze ca șofer de TIR în Germania. Asemenea fratelui său. 

Coleg: „Ei erau prieteni buni. Dragoș era băiat simplu, un băiat muncitor, nu avea nimeni nicio problemă cu el, nu am cuvinte așa să pot spune. Nici eu, nici colegii, nici doamna dirigintă. A venit plângând aici la școală.”

În seara tragediei, Dragoș se afla cu prietenul său, Daniel, la un majorat în comuna Corcova. Grăbit să își lase prietenul acasă pentru a merge apoi să susțină competențele la Bacalaureat, tânărul a pierdut controlul volanului.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: „Ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 37 de ani. Șoferul autotrenului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Vitezometrul s-a oprit la 160km/h. Cunoscuții spun despre cei doi tineri că erau cuminți și respectuoși. 

Vecin: „Da și el tot la fel, un băiat de nota 10. Păcat și de el.”

Vecin: „Un băiat excepțional. Păcat de el. Știți cum e, că eu am văzut, Dumnezeu nu-l ia pe care face rele, îl ia pe care îi e mai drag Lui.”

Vecină: „Dumnezeu să-i dea odihnă și îmi pare rău, că toți avem copii. A fost un copil deosebit.”

Subiecte în articol: accident tineri morți sofer viteza
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile