Antena 3 CNN Actualitate Social Cine e Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

Cine e Mihai Pleșu, fiul filosofului Andrei Pleșu, implicat într-un scandal cu droguri

Mihai Pleșu, unul dintre cei doi copii ai filosofului Andrei Pleșu, a fost ridicat vineri într-un scandal cu droguri.

A copilărit în Balta Albă, cu băieții din Ilioara, mulți dintre tovarășii lui de atunci ajungind, dupa ’90, după gratii. A fost căsătorit de patru ori, de două ori cu aceeași femeie, dar a divorțat de fiecare dată: "Taică-miu îmi zice: 'Tu ai un hobby: din când în când, te mai insori'“, relata acesta într-un  interviu pentru kmkz.ro.

"M-a pocnit o singură dată, cînd o făcusem lată rău de tot, era să rămîn repetent. M-a pocnit la modul că mi-a dat cu cărţile în cap, eram în clasa a opta, tot într-a opta, a fost un an greu. Însă ţin minte şi-acum că şi eu, şi Matei am avut o teamă, dar teama pe care ţi-o dă respectul faţă de cineva. Ţi-era ruşine. Am fi preferat să ne bată. Cînd taică-miu se punea să ne ţină discursuri, era groasă rău, ne spunea că ducem vieţi mediocre. Eu duceam o viaţă de cowboy şi Matei ducea o viaţă de subinginer, aşa eram repartizaţi. Şi acum ne mai aduce aminte, cîteodată, treaba asta“ a mai adaugat el.

Mihai Pleșu a atras atenția presei și pentru tatuajele sale uriașe, unul aducând aminte de cele purtate și de Yakuza, mafia japoneză.

Andrei Pleșu mai are un fiu, pe Matei.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile