Antena 3 CNN Actualitate Cine a prevestit moartea Cristinei Stamate cu câteva zile înainte: "Să nu credeți că s-a terminat și putem respira linistiți!"

Cine a prevestit moartea Cristinei Stamate cu câteva zile înainte: "Să nu credeți că s-a terminat și putem respira linistiți!"

Cristina Stamate a murit. Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.
 
Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Moartea Cristinei Stamate a fost prevestită cu câteva zile înainte.

Fosta cântăreață Carmen Harra, acum stabilită în Statele Unite ale Americii a prevestit moartea Cristinei Stamate la puțin timp de la decesul Stelei Popescu, scrie A1.ro.

Într-un interviu pe care l-a oferit săptămâna trecută,  Harra a spus că, din păcate, are vești proaste, fiind convinsă că până la finele lunii, un alt nume mare din showbiz va dispărea.

„Să nu credeți că s-a terminat și putem respira linistiți! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”, a spus Carmen Harra.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă