Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci tineri s-au bătut cu furci și topoare din cauza unei fete, în Botoșani

Cinci tineri s-au bătut cu furci și topoare din cauza unei fete, în Botoșani

de Georgiana Marina    |   

Scandal cu furci şi topoare în localitatea Ungureni din Botoşani. Cinci tineri s-au luat la ceartă într-un bar din cauza unor fete, iar scandalul s-a mutat apoi în stradă. Un bărbat în vârstă a încercat să îi despartă, dar a fost şi el lovit. Doi dintre tineri au fost reţinuţi, iar ceilalţi trei şi bărbatul în vârstă au ajuns la spital cu răni grave.

După ce au împărţit păreri diferite despre nişte fete din comună, cei cinci s-au luat la ceartă. S-au despărţit apoi. Însă doi dintre ei, fraţi, i-au urmărit cu maşina pe ceilalţi trei tineri. La scurt timp, s-au oprit în faţa casei unui bătrân de 76 de ani şi acolo şi-au împărţit pumni şi picioare. Nu a fost destul aşa că au folosit şi furci, topoare şi bâte.

Cei cinci tineri s-au bătut cu sălbăticie sub ochii bătrânului de 76 de ani care a încercat să îi despartă. Însă a fost şi el bătut fără milă.

Speriaţi trecătorii au sunat la 112 pentru a cere ajutor. La locul scandalului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliţie, dar şi medicii. Doi dintre tineri au fost reţinuţi. Ceilalţi trei tineri şi bărbatul de 76 de ani care a încercat să calmeze spiritele au ajuns la spital cu răni grave.

După scandal a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

Subiecte în articol: bătaie Botoșani Politie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile