Antena 3 CNN Actualitate Cinci oameni au murit după ce s-au izbit cu mașina de un cap de pod, în Hunedoara. ISU: Colegii de la Orăștie au fost îngroziți

Cinci oameni au murit după ce s-au izbit cu mașina de un cap de pod, în Hunedoara. ISU: Colegii de la Orăștie au fost îngroziți

de Georgiana Marina    |   

Cinci oameni au murit în noaptea de duminică spre luni într-un accident produs pe un drum judeţean din Hunedoara, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod.

Se pare că şoferul în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul autovehiculului în timp ce depăşea un alt autoturism.

Mai mult, a lovit şi un adolescent de 15 ani care era pe bicicletă. Acesta din urmă este în stare gravă la spital. 

O femeie care a fost martoră la teribilul accident a suferit un atac de panică.

"Colegii de la departamentul Orăștie au fost îngroziți de ce au găsit la locul accidentului, cele cinci persoane decedate. Toți erau tineri. 

Toate echipajele de intervenție și ale ambulanțelor, jandarmi, polițiști, toți au sperat după apelul la 112 că mai pot fac ceva pentru răniți, dar din păcate toți au fost găsiți decedați", a declarat la Antena 3 CNN Lucian Morogan, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Echipaje SMURD și ale Ambulanței au transportat persoanele rănite la spitalele din Orăștie și Deva, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului rutier.


 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile