Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Chitaristul Queen, Sir Brian May, a dezvăluit că avut un accident vascular cerebral și că nu și-a putut mișca mâna stângă

Chitaristul Queen, Sir Brian May, a dezvăluit că avut un accident vascular cerebral și că nu și-a putut mișca mâna stângă

de Georgiana Marina    |   

Chitaristul Queen, Sir Brian May, a dezvăluit că a suferit recent un accident vascular cerebral minor, care l-a lăsat în imposibilitatea de a-și folosi brațul stâng. Legenda rock-ului în vârstă de 77 de ani a spus că acum este bine și că și-a recăpătat mobilitatea suficient cât să poată cânta, scrie BBC.

„Vestea bună este că pot cânta la chitară după evenimentele din ultimele zile”, a spus el într- un videoclip postat miercuri pe site-ul său.

„Spun asta pentru că aveam dubii că aș putea face asta, din cauza faptului că acea problemă de sănătate pe care am menționat-o s-a întâmplat acum aproximativ o săptămână și medicii au spus că a fost un accident vascular cerebral minor. Deodată - din senin - nu am avut niciun control asupra acestui braț. Așa că a fost puțin înfricoșător, recunosc”, a spus el.

Brian May i-a apreciat pe medicii de la Spitalul Frimley din Surrey, unde a fost tratat. "Vestea bună este că sunt bine. Fac doar ceea ce mi s-a spus, adică practic nimic. Nu am voie să ies în oraș - ei bine, nu am voie să conduc, nu am voie să mă urc într-un avion, nu am voie să-mi cresc ritmul cardiac prea mult... dar sunt bine.", a glumit el.

Vedeta a adăugat că nu a dezvăluit nimic până acum despre accidentul vascular cerebral minor pentru că „chiar nu vrea compasiune”. „Vă rog să nu faceți asta pentru că îmi va aglomera căsuța de e-mail și urăsc asta”, a adăugat el.

Dezvăluirea vine la aproape două săptămâni după difuzarea unui documentar BBC One condus de Sir Brian despre campania sa de a proteja bursucii. În noul său videoclip, el a discutat și despre acel program, spunând că a primit câteva „reacții grozave din partea fermierilor în special”.

Subiecte în articol: muzica accident vascular Queen
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile