Antena 3 CNN Externe Chicotind, Elon Musk „glumește” din nou despre asasinarea Kamalei Harris: „Dacă pierde Trump, sunt terminat”

Chicotind, Elon Musk „glumește” din nou despre asasinarea Kamalei Harris: „Dacă pierde Trump, sunt terminat”

de Adrian Dumitru    |   

Miliardarul Elon Musk, actual proprietar al rețelei sociale Twitter, a reluat afirmațiile revoltătoare cu privire la „asasinarea Kamalei Harris”, după ce, anterior, a șters o postare pe rețeaua socială în care vorbea despre faptul că „nimeni nu încearcă să o ucidă” pe vicepreședinta americană. Într-un interviu cu propagandistul Tucker Carlson, Musk a spus din nou, râzând, că „ar fi inutil să asasinezi o marionetă”, relatează The Guardian.

„Am făcut o glumă și apoi am realizat și am șters-o – nimeni nici măcar nu și-ar pierde vremea să încerce să o omoare pe Kamala pentru că ar fi inutil. Ce să obții?”, a spus Elon Musk, referindu-se din nou la afirmațiile sale revoltătoare din urmă cu mai multe săptămâni, în care instiga la o tentativă de asasinat împotriva vicepreședintei americane.

Musk și Carlson au râs, apoi, copios pe seama afirmațiilor lor. „Absolut! E hilar”, a spus și Carlson, vorbind despre violență politică.

Carlson i-a cerut, apoi, lui Musk să elaboreze cu privire la afirmațiile sale.

„Unii au interpretat în sensul în care eu aș fi cerut oamenilor să o asasineze dar... nu pare ciudat că nimeni nici măcar nu-și pierde vremea să încerce să o asasineze? Nimeni nu vrea să asasineze o marionetă. E în siguranță”, a continuat miliardarul.

Autoritățile americane au arestat, recent, mai multe persoane care au lansat amenințări cu moartea la adresa lui Harris sau Biden. Un bărbat din statul Virginia a fost arestat, în agusut, după ce a amenințat-o pe vicepreședintă.

Comentariul inițial al lui Musk de pe Twitter a fost publicat la puțin timp după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump.

„Nimeni nici măcar nu încearcă să îi asasineze pe Biden sau pe Kamala”, a scris, atunci, Elon Musk pe Twitter. Un susținător vocal al lui Donald Trump, miliardarul a șters postarea după ce oamenii s-au arătat revoltați de aceste instigări, și după ce Secret Service a transmis că urmărește situația.

„Ei bine, o lecție pe care am învățat-o este că doar pentru că spui ceva într-un grup restrâns și se râde, asta nu înseamnă că o să fie atât de hilar și într-o postare pe X (n. red. – numele impus de Musk rețelei Twitter după ce a cumpărat-o)”, a scris el într-o explicație ulterioară.

Carlson și Musk au început să râdă după această conversație, propagandistul spunându-i lui Musk: „Dacă pierde Trump, ești terminat (n. red. eng  - If he loses, man... you’re fucked, dude)”.

„Așa e, sunt terminat. Cât de lungă crezi că-mi va fi pedeapsa cu închisoarea? Oare îmi voi mai putea vedea copiii, habar n-am”, a răspuns Musk.

Instigările recente ale lui Elon Musk vin după ce miliardarul s-a afișat la un miting de campanie a lui Trump. Musk și-a anunțat susținerea pentru fostul președinte imediat după prima tentativă de asasinat împotriva acestuia.

Trump i-a promis lui Musk că îl va numi în guvernul său dacă va fi reales pentru un nou mandat neconsecutiv.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile