John Krasinski a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2024. Este căsătorit cu o actriță celebră
Publicat acum 2 ore si 34 minute
"Începem cu mielul, bine înțeles, că se face cel mai greu. Avem nevoie de o oală și în oală usturoi, o crenguță de cimbru și una de rozmarin, multă sare, piper boabe și unt, o felie generoasă. După ce s-a gătit usturoiul în unt, punem mielul. Și îl prăjim bine de tot.
Ingredientul esențial este vinul. Și se dă foc pentru a dispărea alcoolul. Avem nevoie doar de gustul de fructe de pădure. După ce a dispărut alcoolul din vin punem un pic de apă. Se pune capacul și la cuptorul setat la 160 de grade, timp de două ore și jumătate", a explicat Scărlătescu.
Simpaticul chef ne învață în continuare cum să gătim și o garnitură plină de savoare pentru friptura de miel.