Antena 3 CNN Actualitate Întârzieri la trenurile de pe ruta București - Pitești. Anunțul făcut de CFR Călători

Întârzieri la trenurile de pe ruta București - Pitești. Anunțul făcut de CFR Călători

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti - Piteşti rămâne modificată încă o lună şi se va realiza pe rute deviate, ceea ce conduce la majorarea substanţială a timpilor de parcurs, se arată într-un comunicat al CFR Călători, citat de Agerpres.

"CFR Călători cere scuze pasagerilor care au legitimaţii de călătorie procurate pentru ruta Bucureşti - Piteşti - Craiova deoarece orarele nu pot fi respectate ca urmare a emiterii telegramei astăzi, 15 iulie 2024, de către administratorul infrastructurii feroviare - CNCF CFR SA, prin care circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti - Piteşti rămâne modificată timp de încă o lună începând de astăzi.

Din această cauză circulaţia se realizează pe rute deviate ceea ce conduce la majorarea substanţială a timpilor de parcurs(...)CFR Călători cere scuze pasagerilor atât pentru afectarea traficului de călători prin modificarea condiţiilor de circulaţie efectuate de către CNCF CFR SA, cât şi pentru faptul că nu am fost avizaţi de această prelungire astfel încât publicul călător să fie informat din timp", subliniază reprezentanţii CFR Călători în comunicat.

În aceste condiţii, CFR Călători a anunţat că este posibil ca, în perioada următoare, să ia în calcul anularea vânzării cu anticipaţie la aceste trenuri, neexistând nicio predictibilitate din cauza prelungirii repetate a lucrărilor la linia de cale ferată dintre Goleşti şi Piteşti. De asemenea, sunt posibile şi alte modificări în graficul trenurilor de pe această rută.

Într-un comunicat transmis în 11 aprilie, CFR Călători a anunţat că circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti - Piteşti - Craiova va suferi modificări temporare, în perioada 15 aprilie - 14 iunie, ca urmare a unor lucrări la infrastructura feroviară. Potrivit comunicatului de la data respectivă, un număr de 21 de trenuri erau afectate de aceste schimbări. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion