Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 47 de ani din Constanța, care pretindea că este bătrân și bolnav, a reușit să câștige bani frumoși în doar trei ore de cerșit

Un bărbat de 47 de ani din Constanța, care pretindea că este bătrân și bolnav, a reușit să câștige bani frumoși în doar trei ore de cerșit

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Constanța, pretindea că e sărman și că are nevoie de bani, astfel că apela la mila oamenilor. În doar trei ore de cerșit, escrocul a strâns o sumă semnificativă.

de Georgiana Adam    |   

Cu baston și haine ponosite, mască sanitară pe față și ochelari de soare, individul pretindea că este un bătrân nevoiaș, care și-a pierdut orice speranță.

Acesta îi mințea pe trecători că este operat și abia mai vede, mulți dintre aceștia crezându-l.

Individul le cerea oamenilor să-l ajute cu cât își permite fiecare, iar mulți dintre ei întindeau câte un leu sau sume mai mari de bani, din milă.

Citește și: Înşelăciune prin metoda "oala" | Un escroc a crescut instant prețul produselor la 3.000 de euro, de la 600 de lei, în Alba

 Mâinile îi tremurau de parcă avea boala Parkinson. În acest fel, escrocul a reușit să păcălească oameni cu suflet blând. Deși era sănătos și apt de muncă, bărbatul de 47 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a reușit să strângă 370 de lei, în numai trei ore.

Bărbatul a intrat în atenția polițiștilor locali, care l-au urmărit și, în cele din urmă, l-au sancționat, notează observatornews.ro.

Subiecte în articol: escroc cersetor fals Constanța
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile