Antena 3 CNN Sport JO 2024 Ceremonia de închidere a JO 2024. Tom Cruise sare de pe acoperișul Stade de France într-o cascadorie desprinsă din Mission: Impossible

Ceremonia de închidere a JO 2024. Tom Cruise sare de pe acoperișul Stade de France într-o cascadorie desprinsă din Mission: Impossible

de Robert Kiss    |   

Spectacolul de pe Stade de France cu ocazia ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris l-a inclus și pe superstarul de la Hollywood, Tom Cruise. Actorul american a sărit de pe acoperișul Stade de France într-o cascadorie demnă de seria Mission: Impossible. 

[GAL layout="5"]

Tom Cruise coboară în rapel până pe stadion, de unde preia steagul olimpiadei de la sportiva americană Simone Biles. Crusie aleargă mai apoi cu steagul, se urcă pe motocicletă cu care pleacă din arenă în urările întregului stadion.

Tom Cruise apare mai apoi într-un videoclip proiectat în arenă în mijlocul Parisului, îndreptându-se spre un avion. Avionul a făcut deja înconjurul lumii până în Los Angeles, unde va avea loc viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice din 2028.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers și Snoop Dogg – care au fost o prezență constantă la Jocurile de la Paris – au contribuit la încheierea ceremoniei cu un spectacol de pe plaja din Los Angeles.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile