Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cercetătorii au descoperit că alimentele ultra-procesate cresc riscul de apariție a cancerului. De ce produse trebuie să ne ferim

Cercetătorii au descoperit că alimentele ultra-procesate cresc riscul de apariție a cancerului. De ce produse trebuie să ne ferim

<1 minut de citit Publicat la 16:49 15 Feb 2018 Modificat la 16:49 15 Feb 2018

Cercetătorii francezi de la Sorbona au descoperit că alimentele ultra-procesate reprezintă un pericol uriaș pentru consumatori și chiar favorizează apariția cancerului. 

Printre produsele ultra-procesate enumerate de aceștia se află batoanele de ciocolată, pâinea și chiflele ambalate în masă, nuggets de pui, chipsuri, sucurile sau băuturile îndulcite, supele instant sau noodles și lista poate continua. 

Studiul a fost aplicat pe 105.000 de persoane. Cercetătorii au spus că rezultatele sugereaza că o creștere rapidă a consumului de alimente ultra-procesate ar putea conduce la o creștere a cancerului în următoarele decenii, potrivit Libertatea

Citește mai multe din Viață sănătoasă
» Citește mai multe din Viață sănătoasă
TOP articole