Antena 3 CNN Life Centralele termice pe gaz, în continuare de actualitate. Iată de ce preferăm acest confort 

Centralele termice pe gaz, în continuare de actualitate. Iată de ce preferăm acest confort 

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În ultima vreme s-a tot zvonit că sunt pregătite o serie de măsuri pentru a limita preferința celor care își montează în locuință o centrală termică.

Pe motiv că per total, instalarea individuală a unui astfel de sistem de încălzire ar afecta mai mult decât credem, prin poluare. Adevărul este însă, că cei care au deja astfel de sisteme se bucură de confort maxim.

Mai mult decât atât, noua generație de centrale termice face ca randamentul să fie maxim, consumul de resurse mic și doar investiția inițială este mai degrabă o îngrijorare. 

De ce alegem centralele termice pe gaz? 

Pentru cei interesați, aici gasesti centrale termice pe gaz la prețuri excelente. Să vedem și ce avantaje predomină în alegerea pe care o fac unii:

● Sunt foarte multe modele disponibile. Noua generație de centrale se referă la cele prin condensare.

● Sunt compatibile cu diverse surse de distribuire a căldurii, calorifere sau încălzire în pardoseală.

● Au randament crescut.

● Sunt ușor de folosit, dar și de integrat în ambient. De asemenea, nu impun dificultăți în ceea ce privește întreținerea lor. 

În fond, de ce ar alege un consumator casnic centrale termice? Pentru că își dorește să aibă control al costurilor și să plătească exact cât consumă. Își dorește acces la căldură oricând, dar și un mod personalizat de a seta când să pornească sau să oprească funcționarea căldurii. Desigur, centrala termică asigură și acces permanent la apa caldă menajeră. Se pretează a fi montată atât la locuințe precum case, vile, duplexuri, cât și la apartamente.

Cum alegem centrala termică? 

Desigur că de interes este costul, dar și ce implică achiziția, contează în ce condiții o cumpărăm, adică dacă dispune de garanție, precum și valabilitatea acesteia. Pentru cei care fac achiziții de la Totulpentruinstalatii.ro spre exemplu, sunt variante de centrale termice care dispun de garanție minim 3 ani, dar și opțiuni cu 5 sau până la 7 ani garanție - cum este spre exemplu gama Motan sau unele modele de la Ferroli.

Atunci când facem acest pas sau schimbăm centrala termică, ar trebui să luăm în considerare că aceasta ne va fi partener de cursă lungă. Cum funcționează și ce presupune întreținerea sa sunt alte câteva aspecte de luat în considerare. Prea puțin va conta designul, decât dacă este vorba de locuințe sau spații deloc generoase, caz în care se impune nevoia unei centrale compacte. Preferați în schimb să fiți atenți la capacitatea sa și la suprafața din imobil pe care reușește să o încălzească, la numărul de consumatori și abia toate acestea la un loc raportate la costul aferent. 

Cert este că achizițiile de acest fel pot fi efectuate și online, în maximă siguranță și cu minim disconfort sau deranj. Primiți produsul acasă, fără să mai fie necesar să colindați prin magazinele de profil, locale, care poate că au și ofertă mai limitată și să căutați un consilier dispus și disponibil să vă ajute. Vedeți oferta curentă la totulpentruinstalatii.ro. 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile