Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cele șase semne de boală pe care ți le dă corpul. Marius Văduva: ”Chiar și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”

Cele șase semne de boală pe care ți le dă corpul. Marius Văduva: ”Chiar și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”

de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |   

Marius Văduva, un onco-nutriționist renumit la noi în țară, a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN care sunt semnele care apar în momentul în care organismul devine acid și care prevestesc, la rândul lor, apariția unei boli grave. 

”Aciditatea în organism nu numai că este un risc. Dar este o stare permanentă de boală tăcută. Deci riscurile pentru ceva grav vor exista de a doua zi de când corpul își schimbă această balanță.

Omul se resimte, apare oboseala, începe să resimtă anumite simptome care i se par că ar fi cumva din cauza muncii, a stresului. Dar nu, în momentul în care corpul începe să îți dea semnale, te înțeapă inima, te dor genunchii, ai o transpirație anormală care apare noaptea, sau chiar spre seară, simți că ai palpitații, acolo deja sunt doar câteva dintre simptomele unui corp acid. Acesta nu știe cum să reacționeze.

Din punct de vedere al pH-ului uman, a fost studiat îndelung. Și mie mi se pare că se neglijează foarte mult Acum, după 100 de ani, când o persoană a luat un premiu Nobel în sănătate arătând că, în corpul alcalin, boala cea mai temută, numită cancer, nu se formează... Și atunci această relație acid-alcalin ar trebui să fie pe primul plan în momentul în care începi să faci o prevenție și implicit să tratezi o boală”, susține onco-nutriționistul Marius Văduva.  

”Printre aceste semnale, apare și acela care pare banal, mâinile și picioarele reci”, a mai spus specialistul în onco-nutriție în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Subiecte în articol: Marius Văduva PH acid aciditate
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile