Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai puternice 5 branduri de încălțăminte și povestea celebrității lor

Cele mai puternice 5 branduri de încălțăminte și povestea celebrității lor

Încălțămintea pe care o porți trebuie să respecte o serie de criterii pentru a fi cea potrivită, de la stilul la modă pe care îl reprezintă la confortul pe care îl oferă purtătorului, culoarea pe care o are sau modul în care o poți asorta la ținutele tale.

de Georgiana Adam    |   

Pentru că cele mai apreciate modele de încălțăminte sunt, și au fost dintotdeauna, cele care poartă semnătura unor branduri consacrate, ceea ce nu este deloc greu de înțeles, iată ce poți alege pentru a-ți alinia alegerile ultimelor tendințe în modă și pentru a alege cel mai bine în materie de calitate la cele mai înalte standarde. 

Converse, brandul tenișilor supremi 

Tenișii cu un aspect clasic și cu o talpă de cauciuc ar fi apărut ca urmare a unui accident de alunecare pe scări suferit de Marquis Mills Converse, cel care a fondat și a dezvoltat marele brand recunoscut astăzi la nivel mondial. Talpa rezistentă și extrem de ușoară devine încet-încet vedeta pantofilor care au o rezistență crescută și care oferă un confort inegalabil în purtare. Cu o adevărată influență a culturii pop care se regăsește chiar și în modelele actuale de conversi, evoluția brandului a fost nu numai interesantă, ci chiar de-a dreptul explozivă. Astăzi, cei care apreciază calitatea, rezistența și aspectul practic al unei perechi de încălțăminte pot alege fără doar și poate acești teniși care par a deveni nemuritori. 

Fila, modele de sneakers mereu la modă 

Tot din categoria alegerilor clasice pe care le fac oamenii, Fila reprezintă una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de sneakers la modă cu care să îți asortezi ținutele. Fila este un brand vechi, dar care se păstrează în actualitate prin tehnologiile inovative și prin modelele de sneakers pe care le oferă publicului larg. Totul a pornit de la frații Ettore și Giansevero Fila care aveau o moară de lână la Biella și care și-au pornit afacerea cu fabricarea de lenjerie intimă. Aceștia se reorientează către articolele sportive, iar Bjorn Borg este cel care acordă încredere brandului și îi dă un avânt puternic. Purtați atât de profesioniștii în sport, cât și de cei care pur și simplu au nevoie de o pereche de sneakers la modă în care să se simtă bine, pantofii Fila reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face astăzi pentru rezistență, pentru siguranță, pentru stil. 

UGG, un brand născut pe plajele din California 

Brand creat de un tânăr surfer australian, UGG reprezintă astăzi o alegere excelentă atunci când vine vorba de rezistență, protecție și confort. Tânărul australian pasionat de surf era un mare fan al pieilor de oaie, iar începând cu anii 2000 UGG a trecut de la magazinele de surf și buticurile de pe coasta Californiei la paginile Vogue unde apar modelele de cizme și papuci din gama haute couture. De la deschiderea primului magazin în Soho în 2006, clienții de pretutindeni au ocazia de a purta papuci, cizme și ghete ugg originale perfecte mai ales în sezonul rece. 

New Era, brandul de peste un secol

Originile brandului New Era sunt germane, creatorul său fiind Ehrhardt Koch, un imigrant german din suburbiile orașului Buffalo. Cu un împrumut de 5000 de dolari de la mătușa sa, Koch pornește afacerea E. Koch Cap Company, ceea ce mai târziu va deveni New Era. Curând, firma devine o afacere de familie, iar tatăl, împreună cu fiul său, pun bazele unui brand care oferă produse și accesorii sportive de calitate înaltă, în permanență la modă, realizate într-un stil unic. 

Vans, un brand pentru iubitorii unui stil de viață activ 

Inițial, toate modelele de articole realizate sub marca Vans au fost create încă din 1966 pentru sport, mai ales pentru skateboarding. Succesul pe care îl cunoaște marca de-a lungul timpului este din ce în ce mai mare, marele brand american fiind recunoscut astăzi pentru crearea de pantofi sport, skate, BMX și snowboard, dar și articole de îmbrăcăminte și accesorii populare mai ales în rândul tinerilor, dar și în rândul celor care iubesc calitatea și confortul sau vor să fie la modă la fiecare pas. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion