Antena 3 CNN Life Sănătate Cele mai nocive alimente pentru ten, care duc la deteriorare şi îmbătrânire rapidă. Ce spun specialiștii

Cele mai nocive alimente pentru ten, care duc la deteriorare şi îmbătrânire rapidă. Ce spun specialiștii

<1 minut de citit Publicat la 20:39 23 Feb 2018 Modificat la 20:39 23 Feb 2018

Problemele frecvente ale pielii sunt, de obicei, rezultatul unei diete nepotrivite, susţine dermatologul Nigma Talib. Specialista spune care sunt alimentele care lasă urme de îmbătrânire direct pe ten.

Printre cele mai nocive alimente pentru ten sunt vinul, zahărul, lactatele şi glutenul.

Vin - Acesta provoacă cearcăne, dilată porii, contrbuie la apariţia ridurilor fine dintre sprâncene şi din jurul gurii. 

Zahărul - Provoacă riduri fine pe frunte, pungi sub ochi şi subţierea pielii, potrivit specialistei. 

Lactate - Consumul exagerat duce la apariţia pungilor şi cercurilor întunecate de sub ochi, pleoape umflate şi pete albe şi puncte negre pe bărbie, spune Talib. 

Gluten - Poate provoca pigmentare excesivă, pete în jurul bărbiei şi coşuri pe obraji, frunte şi bărbie, potrivit adevarul.ro.

Citește mai multe din Sănătate
» Citește mai multe din Sănătate
TOP articole