Antena 3 CNN Life Cele mai mari beneficii ale utilizării lumânărilor parfumate 

Cele mai mari beneficii ale utilizării lumânărilor parfumate 

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Imaginați-vă că vă întoarceți acasă obosiți după o zi de muncă și sunteți întâmpinați de un parfum fantastic care vă ridică starea de spirit și vă relaxează. Vorbim despre efectele unei simple lumânări parfumate.

Lumânările parfumate fac mai mult decât doar să vă împrospăteze spațiul de locuit. Diferitele tipuri de lumânări parfumate disponibile pe piața actuală oferă o gamă largă de beneficii uimitoare. De exemplu, terapia aromatică prin lumânări parfumate vă poate schimba dramatic starea de spirit în funcție de miros.Acest articol vă va vorbi despre câteva avantaje extraordinare ale păstrării lumânărilor parfumate în spațiul dumneavoastră. Așadar, iată câteva beneficii ale utilizării lumânărilor parfumate:

1.REDUCE STRESUL

Reducerea stresului este unul dintre cele mai mari beneficii ale lumânărilor parfumate. Poate că nu ne dăm seama, dar ne bazăm constant pe simțul olfactiv. Atunci când mirosim parfumuri plăcute, ne afectează hormonii fericirii și ne calmează anxietatea, reducând astfel stresul. Prin urmare, asigurați-vă că rutina dvs. de autoîngrijire include câteva lumânări parfumate, în special mirosuri de citrice.

Notele proaspete și zemoase de calmează tensiunea nervoasă. Cercetări ample au concluzionat că persoanele care au adulmecat mirosuri de citrice precum portocala dulce sau lămâia au raportat niveluri mai scăzute de anxietate.

2.VĂ FACE SĂ VĂ SIMȚIȚI REVITALIZAT

Pe măsură ce lumânările parfumate adaugă proprietăți calmante atmosferei, ele vă pot ajuta să vă simțiți proaspătă și revitalizată. Indulgența într-o rutină de respirație conștientă vă va ajuta să uitați de gândurile și emoțiile negative. Veți simți un sentiment reînnoit de energie și pozitivitate în aer.

3.STIMULEAZĂ CREIERUL

Lumânările parfumate au calități de stimulare a creierului. Anumite arome precum scorțișoara, migdalele și menta pot afecta creierul și stimula concentrarea. Așadar, adăugarea de lumânări parfumate în biroul sau spațiul de lucru vă va îmbunătăți concentrarea și productivitatea. Conform cercetărilor, lumânările parfumate cu note de iasomie, trandafir, mentă și ylang-ylang reduc anumite activități alfa și beta din creier, ducând la un sentiment de „trezire”. 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile