Antena 3 CNN Externe Cel puţin cinci republicani vor susține discursuri la Convenţia Națională Democrată

Cel puţin cinci republicani vor susține discursuri la Convenţia Națională Democrată

de Adrian Dumitru    |   

Cel puțin cinci republicani anti-Trump urmează să susțină discursuri la Convenția Națională Democrată de la Chicago. Convenția urmează să se încheie, joi, prin oficializarea candidaturii Kamalei Harris la alegerile din noiembrie, relatează CNN.

John Giles este primarul din Mesa, Arizona. El a declarat pentru CNN, în iulie, că o susţine pe candidata democrată la preşedinţie, Kamala Harris.

„Nu este ceva ce am fost încântat să fac, dar, ocazional, există chestiuni şi îndoieli care ne sunt prezentate în viaţă, care sunt pur şi simplu prea convingătoare pentru a fi trecute cu vederea”, a spus republicanul.

Geoff Duncan este fostul adjunct al guvernatorului Georgiei şi a venit în sprijinul lui Harris.

El a declarat, anterior, pentru CNN, că are un mesaj pentru republicanii din întreaga țară: „Doar pentru că votaţi pentru Kamala Harris în 2024 nu înseamnă că sunteţi un democrat. Înseamnă doar că sunteţi un patriot. Îţi faci datoria de american să faci un pas în faţă şi să revendici viitorul acestei ţări”, a spus el.

Stephanie Grisham a fost secretară de presă aa Casei Albe timp de mai puţin de un an în timpul administraţiei Trump. Ea a lucrat în diferite roluri ca asistentă principală a lui Donald şi Melania Trump timp de cinci ani şi a scris o carte despre perioada în care a fost şefa de personal a Melaniei.

Olivia Troye este o fostă oficială de securitate naţională al Casei Albe în timpul administraţiei Trump. Ea s-a alăturat lui Harris la un eveniment în Michigan cu câteva zile înainte ca preşedintele Joe Biden să se retragă din cursă.

Adam Kinzinger este un fost congresman republican care a ocupat funcția de reprezentant timp de 12 ani. El se descrie ca un „conservator mândru”, dar l-a susţinut pe Biden în iunie.

A fost unul dintre cei 10 republicani din Camera Reprezentanţilor care au votat pentru punerea sub acuzare a lui Trump pentru „incitare la insurecţie” în legătură cu rolul fostului preşedinte în timpul atacului din 6 ianuarie asupra Capitoliului.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile