Antena 3 CNN Externe Mapamond Cel puțin cinci oameni au murit după o explozie urmată de incendiu la o fabrică de tequila din Mexic

Cel puțin cinci oameni au murit după o explozie urmată de incendiu la o fabrică de tequila din Mexic

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O explozie urmată de incendiu s-a produs la o fabrică de tequila Jose Cuervo din orașul Tequila, Mexic, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului local, scrie New York Times. Cel puțin cinci oameni au murit, a scris presa locală.

Într-o declaraţie, compania a confirmat bilanţul victimelor accidentului de la uzina sa din Rojeña, adăugând că mai mulţi alţi lucrători au fost răniţi.

Explozia dintr-un rezervor a declanşat un incendiu în alte trei rezervoare, potrivit unei declaraţii a serviciilor de urgenţă.

Încă nu se știe cauza exploziei.

O fotografie de după explozie, publicată de serviciile de urgenţă, arată un rezervor metalic de mari dimensiuni, inscripţionat cu sigla Cuervo, prăbuşit pe o parte.

Oraşul Tequila, unde se află mai multe distilerii de agave, este o destinaţie turistică populară, aflată la aproximativ o oră de mers cu maşina la nord-vest de Guadalajara, al doilea oraş ca mărime din Mexic.

 

 

 

Subiecte în articol: explozie Mexic victime explozie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile