Reţetă de cozonac Dubai. Desertul la modă al Crăciunului 2024
Publicat acum 20 ore si 42 minute
Cel mai rapid dulce de post combină textura moale şi delicată a tăieţeilor cu dulceaţa siropului de zahăr brun, dar şi a susanului.
Aşadar, pentru cei care ţin postul Paştelui şi îşi doresc să experimenteaze bucătăria asiatică, pot încerca reţeta de ţăieţei dulci cu sirop.
Într-o oală mare cu apă clocotită, se fierb tăieţei pentru aproximativ 5 minute sau până când aceştia plutesc la suprafaţă.
Cât timp fierb tăieţeii, într-o tigaie mică adăugați puţină apă şi zahărul brun. Amestecaţi şi lăsaţi focul mediu până când zahărul se dizolvă complet şi siropul se îngroaşe.
Scoateţi tăieţeii din apă şi adăugaţi siropul de zahăr brun.
La final, adăugaţi şi susanul prăjit. Poftă bună!