Antena 3 CNN Emisiuni iThink Cel mai periculos gând din mintea noastră, din cauza căruia nu putem schimba nimic în jurul nostru

Cel mai periculos gând din mintea noastră, din cauza căruia nu putem schimba nimic în jurul nostru

Știm cu toții că modul în care gândim și percepem lumea influențează în mod direct acțiunile, emoțiile și deciziile noastre.

de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |   

Există însă un gând care ne împiedică să schimbăm lumea. La propriu...

Sorin Popa, Speaker, Coach şi Teacher Certificat Maxwell Leadership Certified Team, a explicat în exclusivitate care este acest gând și de ce este atât de periculos. 

”Rugămintea mea pentru cine are măcar un pic de influență este să se gândească cum poate să își folosească ceea ce are pentru a face bine în societate.

Sunt foarte mulți oameni care merg pe principiul ”oricum, dacă ajut, nu pot să ajut destul, cât ar fi nevoie, așa că mai bine nu ajut deloc. Aici se greșește! 

Fiecare ajutor contează, fiecare oră de muncă voluntară contează, fiecare 10 lei pe care ți-i poți permite fără să îți afecteze stilul de viață, transformarea, și acesta a fost cumva motto-ul prezentat într-una din țări, transformarea stă în mine. Cu mine începe! 

Păcat că foarte mulți ne uităm la alții și așteptăm să vină transformarea. Dar transformarea este aici, nu trebuie să vină, este aici, se întâmplă, Trebuie doar să începem să facem ceva în direcția aceasta, noi, fiecare dintre noi”, a explicat Sorin Popa în exclusivitate în emisiunea iTkink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

 

Subiecte în articol: Sorin Popa gânduri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion