Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cel mai frumos motan din lume este din România. A fost premiat în cadrul unei prestigioase expoziţii de la Strasbourg

Cel mai frumos motan din lume este din România. A fost premiat în cadrul unei prestigioase expoziţii de la Strasbourg

Un motan adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, născut și crescut în România a câștigat titlul de World Winner 2023 în cadrul celei mai prestigioase expoziții mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de către Franța la Strasbourg.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Câștigătorul se numește RO Panco’s Elros, este un motan adult din rasa Maine Coon și a câștigat cea mai dificilă categorie din cadrul concursului.

Crescătorul său este Yann Panco din Bucureşti, care aduce în România primul trofeu mondial cucerit de superbul motan – „FIFe World Winner”. 

Citeşte şi: Reacţia ciudată a unui bucureștean când pisica vecinului s-a urcat pe masa din curtea sa. A intervenit poliția

[GAL layout="5"]

Concursul s-a desfășurat în noul și modernul Parc des Expositions din Strasbourg, weekendul trecut, 28 - 29 octombrie 2023. 

Au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea și câteva mii de vizitatori pe zi le-au putut admira și încuraja. 

Valoarea ridicată a nivelului competițional promovat de peste 18 ani în cadrul Salonului Felin Internațional SofistiCAT, începe să-și arate roadele.

❤️ We are home!! ? What an amazing weekend for Panco's team in Strasbourg! ?? ❤️ IC RO Panco's...

Publicată de Yann Panco's pe Marţi, 31 octombrie 2023

 

Subiecte în articol: motan expozitie Strasbourg
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile