Antena 3 CNN Life Cel mai bun vin fiert. Iată reţeta pe care puţini o ştiu

Cel mai bun vin fiert. Iată reţeta pe care puţini o ştiu

Ce e mai frumos și mai frumos decât iarna, să stai în casă, la căldurică, te uiți la un film și bei un vin fiert cu persoana iubită? Sună bine, nu-i așa?

Lasa vinul intr-o carafa cam jumatate de ora, sa se „odihneasca”, apoi pune-l la fiert, la foc mediu. In momentul in care incepe sa fiarba (si nu inainte!) se adauga zahar tos, 2-3 linguri, in functie de gust. Ai grija sa nu pui prea mult zahar pentru ca „dulceata” va acoperi aroma naturala a vinului.

Iata cum puteti combina condimentele pentru un vin fiert reusit!

  • scortioara, cuisoare si coaja de portocala (coaja de portocala se adauga la sfarsit)
  • scortisoara, coaja de portocale si cateva felii de mere
  • scortisoara, mar si anason
  • scortisoara, piper si cuisoare
  • chili, piper boabe, suc si coaja de portocale (la aceasta combinatie, reduceti cantitatea de zahar si adaugati doar foarte putin chili, un varf de cutit!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile