Antena 3 CNN Actualitate Cei patru copii dispăruți în județul Contanța au fost găsiți. Ce spune Poliția

Cei patru copii dispăruți în județul Contanța au fost găsiți. Ce spune Poliția

de Ioana Coman    |   

Cei patru copii din comuna Mereni, județul Constanța, dați dispăruți de familie, vineri, la trei zile după ce plecaseră de acasă, au fost găsiți de polițiști după căutări disperate. Aceștia au fost căutați în toate stațiunile de pe litoral, iar pentru localizarea lor a fost emisă o alertă dispariție copil. Potrivit autorităților, minorii nu au fost victimele unor infracțiuni.

Polițiștii din Mereni, împreună cu cei din Techirghiol, i-au căutat pe copii de când a fost făcută sesizarea, și în localitate, în localitățile limitrofe, dar și în stațiunile de pe litoral. Pentru că exista posibilitatea ca aceștia să fi plecat la cerșit.

Autoritățile au emis mesaje RO-ALERT cu semnalmentele copiilor dispăruți fără urmă Serdal, Jeli, Baran și Memet.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Polițiștii au continuat căutările pe raza întregului municipiu Constanța, pentru depistarea celor patru minori, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. În jurul orei 14:50, polițiști din cadrul secției 4 poliție au identificat unul dintre copii, pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Astfel, comanda Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a dispus de îndată intensificare a căutărilor în zona în care minorul a fost găsit, fiind direcționate mai multe echipaje de poliție. La scurt timp, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți trei minori.

În final, toți cei patru copii dispăruți din județul Constanța au fost găsiți. Minorii nu au fost victimele unor infracțiuni, precizează polițiștii. Reprezentanții Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța urmează să stabilească noi măsuri în acest caz.

Subiecte în articol: copii disparuti Constanța
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile