Antena 3 CNN Actualitate Locale Cei opt atacatori care au lovit un tânăr cu ciocanul au fost reținuți

Cei opt atacatori care au lovit un tânăr cu ciocanul au fost reținuți

de Georgiana Marina    |   

Cei opt agresori care au lovit cu ciocanul un bărbat de 29 de ani în Chiajna au fost prinşi. Ei au fost reţinuţi şi duşi la audieri. 

Luni seara bărbații au fost identificați și ridicați de mascați din locuința lor.

Au fost duși la audieri bărbatul care se vede în imagini cum lovește victima cu ciocanul. este vorba despre un bărbat din Bolintin, care stă cu chirie în Chiajna. În locuina lui era încă un bărbat, cel care se vede în imagini cum lovește cu piciorul victima căzută la pământ.

 Anchetatorii urmează să afle în ce context s-a produs agresiunea.

Inițial, victima a declarat că s-a auto-accidentat. Dar, după vizionarea imginilor de pe camerele de supraveghere, agenții de poliție au constatat că a fost vorba despre o agresiune violentă.

 Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum victima se prăbușește la pământ, sub ploaia de lovituri. Trecătorii au sunat la 112, iar medicii, alertați de rănile extrem de grave ale bărbatului, au anunțat Poliția.

„Eram afară, în cartier acolo, în față la magazin. Eram grupul nostru de prieteni și dintr-o dată apar cei trei indivizi și nu știu ce a spus ceva, la cineva din grupul meu, și eu l-am întrebat: „Ce vrei, măi chelule, care e treaba cu tine? Cunoști pe cineva de aici?”. S-a rățoit așa la mine, s-a luat cu mine în gură. Ei pleacă la un moment dat și zic gata, s-a terminat tot. După ceva timp s-au întors mai mulți, mult mai multe persoane.”, a povestit victima, la Antena 3 CNN.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Chitila s-au sesizat din oficiu, în cauză întocmind dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că, în urma unor discuții contradictorii între mai multe persoane, una dintre acestea l-ar fi lovit cu un obiect contondent pe bărbatul de 29 de ani.

Subiecte în articol: Chiajna agresiune Politie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile