În cea de-a treia ediţie a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 5, actorul Andrei Coman a gătit alături de Ştefan Lungu un preparat absolut delicios şi numai bun pentru o masă de weekend în familie.
Reţetă ceaun de vită, reţeta actorului Andrei Coman
- 3 kg anticot de vită;
- 500 gr suncă;
- 4 cepe;
- 4 morcovi;
- 2 cepe verzi;
- 3 ardei;
- ulei aromat cu ierburi;
- cimbru;
- sare si piper;
- boia de ardei afumata;
- sos de smochine;
- sos de rosii 500 gr;
- sos barbeque 250 gr;
- foi de dafin;
- ciuperci 500 gr;
- fenicul;
- vin rosu o sticla.
Mod de preparare ceaun de vită
Se căleşte ceapa cu usturoiul. Se adaugă carnea şi se adaugă treptat restul legumelor şi apoi sosurile. Spre final se adaugă şi ciupercile. Se lasă la foc mic pentru aproximativ 2 ore. Sarea şi piperul se adaugă în funcţie de preferinţe.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.