Antena 3 CNN Life Culinar Cea mai mare greşeală pe care o faci în bucătărie. De ce nu e bine să ții roșiile în frigider

Cea mai mare greşeală pe care o faci în bucătărie. De ce nu e bine să ții roșiile în frigider

M.Z.
<1 minut de citit Publicat la 10:56 26 Oct 2016 Modificat la 10:56 26 Oct 2016

Gustul roşiilor este dat de compuşi volatili, iar mediul rece opreşte producerea acestora, distrugându-i pe cei existenţi. Din acest motit, nu este bine să ținem roșiile în frigider, așa cum fac mulți dintre noi.

Singurul moment în care poţi ţine o roşie în frigider este atunci când este coaptă în totalitate şi nu vrei să o consumi imediat, potrivit Realitatea.net.

Alte alimente care nu trebuie ţinute în frigider sunt busuiocul, cartofii, ceapa, avocado, usturoiul, pâinea, uleiul de măsline, cafeaua și mierea.
 

Etichete: rosii frigider
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole