Antena 3 CNN Actualitate Cea mai frumoasă cazare în Delta Dunării se găsește la https://newlebadaresort.com! (P)

Cea mai frumoasă cazare în Delta Dunării se găsește la https://newlebadaresort.com! (P)

O vacanță de vis începe cu alegerea locației și găsirea celui mai potrivit loc de cazare. Acestea trebuie să fie cât mai speciale și să corespundă cât mai bine preferințelor și exigențelor personale. Iar dacă locul ales este Delta Dunării, atunci oferta de cazare disponibilă la https://newlebadaresort.com este o alegere foarte inspirată.

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din țara noastră. Ea este apreciată la adevărata valoare atât de turiștii români, cât și de către cei străini. Prin bogăția faunei și florei ce se găsește aici, locul este unic în Europa și în lume. De aceea petrecerea unei vacanțe în această zonă este o încântare pentru toate simțurile. Priveliștile sunt minunate și există o multitudine de variante de a petrece timpul în modul cel mai plăcut.

Dacă sunteți un pasionat de natură şi de frumuseţe, cu siguranță ar trebui să vă găsiți periodic timp pentru a vizita câtava zile această arie turistică specială. O ieşire cu barca pe unul dintre braţele Dunării, câteva ore de relaxare la pescuit sau admirarea peisajului oferit de vărsarea fluviului în mare sunt momente care vă vor umple bateriile și vă vor aduce mereu o stare de bine.

Pentru a vă bucura din plin de peisaj și de cele mai bune condiții de cazare și relaxare, cel mai potrivit loc este cel oferit de Lebada Luxury Resort & SPA.  Acest hotel de cinci stele vă oferă cele mai bune condiții de cazare și de agrement de care puteți dispune în Delta Dunării. Serviciile complete și facilitățile disponibile garantează o vacanță deosebită, în care să aveți parte de tot confortul necesar și de un răsfăţ total al simţurilor.

Hotelul poate găzdui 400 de oaspeţi, în 140 de camere single, duble şi apartamente, în cele mai bune și mai sigure condiții. Locația este deosebită, ferită de zgomot, cu amenajări de excepție. Alegerea acestui hotel pentru a petrece o scurtă vacanţă sau un sejur este cea mai potrivită decizie pentru  a vă elibera de stresul şi agitaţia vieții cotidiene şi pentru a vă delecta din plin cu famecul şi  frumusețea naturii.

De ce să alegeți să vă cazați la Lebada Luxury Resort & SPA?

La ora actuală există variante de cazare pentru orice tip de pretenții și pentru orice buget. Însă cei care vor să aibă parte de condiții de 5 stele, într-o zonă turistică de excepție, la acest hotel găsesc tot ce au nevoie pentru a se bucura de maximum de confort și de cele mai bune facilități posibile.
Locația este specială, decorul spectaculos și impresionant, camerele sunt amenajate cochet și cu mult bun gust. Hotelul este amplasat într-o zonă specială și oferă acces facil la toate obiectivele turistice importante şi la toate modalitățile de relaxare sau de petrecere a timpul liber. Fiecare spațiu de cazare este realizat după un concept propriu, în care intimitatea și spaţiul liber sunt foarte bine echilibrate. Complexul dispune de sală de sport şi oferă acces la un SPA foarte modern și reconfortant.

Printre cele mai importante avantaje, demne de luat în seamă pentru a vă caza, menționăm:

  • resortul dispune de apartamente, camere single şi double spaţioase, elegante și amenajate cu mult bun gust;
  • există inclusiv camere cu grădină;
  • aveți parte de zone de relaxare şi SPA, sală fitness complet echipată, piscină interioară, jacuzzi, saună umedă şi uscată, fântână de ghiaţă, dulapuri, camere de tratament private, duşuri etc.;
  • acces facil la plimbarea cu barca pe Dunăre şi pe mare;
  • doc privat;
  • amabarcaţiuni de agrement
  • loc de pescuit în aer liber
  • restaurante şi bar cu mâncăruri rafiante şi băuturi fine;
  • terase în aer liber;
  • turn de observare;
  • loc de joacă generos pentru copii;
  • oferte speciale în funcţie de sezon şi de sărbători.

Așadar, orice turist, oricât de pretențios ar fi, găsește aici toate facilitățile și dotările de care are nevoie pentru a petrece o vacanță de 5 stele. Toate aceste detalii au fost special gândite pentru a vă oferi o cazare și servicii turistice la cele mai înalte standarde. Administratorii garantează o vacanţă de vis, perfectă, în mijlocul naturi.

Camerele sunt moderne şi elegant, cu elemente de arhitectură deosebite, oferind o ambianţă specială şi tot confortul de care este nevoie pentru a avea un somn odihnitor şi liniştit. Culorile calde şi pastelate, combinate cu note reci şi elemente de decor spectaculoase creează o atmosferă relaxantă. Pentru a vă bucura din plin de o ședere cât mai plăcută puteți opta pentru o serie de pachete şi programe de well-being şi chiar de recuperare medicală. Prin intermediul centrului SPA veți avea parte de relaxare, terapii alternative, ședințe de remodelare corporală şi reechilibrare mentală, boost de energie. 

Așadar există toate motivele pentru a alege cazarea în unul dintre apartamentele sau într-o cameră din acest resort. Centrul dispune de toate facilitățile necesare pentru a vă relaxa și a petrece un timp cât mai plăcut, atât în interiorul hotelului, cât și în spațiile amenajate la exterior.

Pentru mai multe detalii sau pentru a face o rezervare, accesaţi site-ul Newlebadaresort.com!

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile