Antena 3 CNN Life Culinar Cea mai bună rețetă de brioșe cu pere

Cea mai bună rețetă de brioșe cu pere

<1 minut de citit Publicat la 14:10 25 Oct 2016 Modificat la 14:10 25 Oct 2016

Cui nu-i plac brioşele? Acestea sunt făcute cu pere şi ghimbir, iar o delicioasă glazură de miere le oferă şi mai multă dulceaţă. Vei vedea că sunt uşor de preparat şi că nu ai nevoie de mixer pentru a preparar aceste brioşe cu pere şi ghimbir.
Brioşe cu pere şi ghimbir – Ingrediente (12 brioşe)
 
230 g făină
2 linguriţe praf de copt
150 g zahăr tos
110 g zahăr brun (plus 2 linguri)
1 linguriţă ghimbir ras
150 g smântână fermentată
120 ml ulei vegetal
1 lingură miere
2 ouă mari
350 g pere descojite, fără cutia cu seminţe, tocate cubuleţe
Pentru glazura de miere
130 g zahăr pudră, cernut
2 linguri miere
2 linguri lapte

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole